Διαχείριση Πολυκατοικιών

Σε περίπτωση που κανείς από την πολυκατοικία δεν αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της συγκέντρωσης των χρημάτων, της πληρωμής των λογαριασμών, της παρακολούθησης των οφειλόμενων και της εν γένει λογιστικής παρακολούθησης των κοινοχρήστων δαπανών, η εταιρία μας έχει τις λύσεις.

Αναλυτικότερα αναλαμβάνουμε :

 1. Έκδοση των λογαριασμών κοινοχρήστων.
 2. Αποστολή της ανάλυσης – ειδοποίησης κοινοχρήστων σε κλειστό φάκελο, όπου αναγράφεται κάθε προηγούμενη οφειλή, για κάθε διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Οι φάκελοι εναποθέτονται στον κοινόχρηστο χώρο της εισόδου μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία των ενοίκων.
 3. Είσπραξη των κοινοχρήστων.
  1. Πόρτα – πόρτα σε προκαθορισμένη ημερομηνία που ανακοινώνεται εγκαίρως στο ειδοποιητήριο κάθε ενοίκο.
  2. Μέσω λογαριασμών τραπέζης από το site της εταιρίας μας
  3. Στα γραφεία της εταιρίας μας από τις 9:00 ως τις 17:00
 4. Πληρωμή των λογαριασμών εξόδων ( ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, συνεργείο καθαρισμού, συντήρηση, πετρέλαιο κλπ. ) και ανάρτηση όλων των παραστατικών στην ιστοσελίδα μας www.expo-koinoxrista.com
 5. Τήρηση βιβλίου εσόδων – εξόδων με δυνατότητα συνεχούς αναλυτικής ενημέρωσης και ελέγχου του ταμείου.
 6. Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων με έκδοση αναλυτικού ισολογισμού εσόδων – εξόδων και λογαριασμού ταμείου.
 7. Παρακολούθηση καθυστερούμενων οφειλών και ειδοποίηση οφειλετών για εξόφληση σε τακτά χρονικά διαστήματα και ανάλογα με τον αριθμό των απλήρωτων αποδείξεων.
 8. Τεχνική κάλυψη με συνεργεία και τεχνικούς κάθε ειδικότητας.
 9. Η ΕΞΠΟ είναι σε θέση να σας παρέχει μια πλήρη τεχνική κάλυψη με συνεργεία και τεχνικούς κάθε ειδικότητας. Συνεργεία καθαρισμού, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, αποφράξεις, ανακαινίσεις, μονώσεις και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να χρειάζεται η πολυκατοικία σας. Οι τεχνικοί αυτοί θα έρθουν να εκτιμήσουν το κόστος των επισκευών ( χωρίς καμία δέσμευσή σας ) , το οποίο αφού  εγκριθεί από την πολυκατοικία θα καταβληθεί αποκλειστικά σε αυτούς.
 10. Δυνατότητα αναλυτικής ενημέρωσης τόσο του διαχειριστή, όσο και των ιδιοκτητών – ενοικιαστών μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης www.expokoinoxrista.com.  Οι ενοικιαστές, αλλά ταυτόχρονα και οι ιδιοκτήτες, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα για την έκδοση των κοινοχρήστων και το υπόλοιπό τους αλλά και να δουν όλα τα παραστατικά των δαπανών καθώς αναρτώνται άμεσα με την πληρωμή τους στην ιστοσελίδα μας για απόλυτη διαφάνεια όλων των συναλλαγών.
 11. Καταγραφή ενδείξεων μετρητών θέρμανσης.
 12. Αγορά εργοσήμου καθαριστών.
 13. Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει διαχειριστής-εκπρόσωπος της οικοδομής καθώς όλες οι δαπάνες των κοινοχρήστων εγκρίνονται από τους ίδιους τους συνιδιοκτήτες και τον εκπρόσωπό τους.
   Φόρμα Προσφοράς

   Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία της πολυκατοικίας για προσφορά

   Υπηρεσία που σας ενδιαφέρει

   Πληροφορίες

   Μετάβαση στο περιεχόμενο